Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birader bana bitcoinin ne olduğunu anlatma diyorum iki saattir ama ısrarla intro düzeyde bilgiyle ahkam kesiyorsun,bak biz bunları hep tartıştık zamanında

https://www.r10.net/coin-sistemleri/1...post1071036290

Bitcoin hesapları arası transfer takip edilemez ama bitcoinden dışarı para çıkarmak istersen bu her zaman regüle edilmiş bir firma aracılığıyla olur,öyle elden yüzde 80 ile bozdurma falan iş değil onlar seçenek olarak sunulacak bi tarafı yok,o şekilde ciddiyetsiz yaklaşımla ben sana bin tane yöntem icat ederim.
Bana ponzi btc sistem sahiplerinden milyonlar kazanıpta yakalanan 1 kişi göstersene. Son 1-2 yıldır bitcointalk forumunda parayı vurup kaçan ponzi sahiplerinin Blockchain hesap takipleri yapılıyor. BTC'ler şuraya gitti, buraya geldi şeklinde. Ee sonuç ? Yakalanamaz arkadaşım. Tekrar söylüyorum BTC'nin icat amacı zaten kara para aklamaktır. Mining falan hikaye. Söz konusu milyonlar ise o parayı BTC ile her türlü istediğin yere getirir götürürüm. İlla BTC'leri tek adama satacaksın diye bir durum yok. Parça parça sok piyasaya. Bahsettiğim miktar milyarlar değil, trilyonlar. Daldan dala atlamanın amacı budur zaten. Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.