Bilader, Bitcoinin coğrafyası değil fiziği kimyası bile var. Sen aldığın bitcoini istersen flash diskine koy gezdir. Buradaki ana amaç kara para aklamaktır zaten. Söz konusu milyonlar ise ve ortada hesabı sorulacak bir para var ise tüm dünyada geçerli bir yöntemdir bu. Sana Bitcoin ile kara para aklayan onlarca örnek gösteririm hepsini kanıtları ile birlikte. Sana detaylı anlatıyorum anlamıyorsun. Çok basit anlatıcam belki anlarsın..
Dubaiden yüklü bitcoin alınıp Bitkey ile dijital hale getirirsin. Bitcoin dediğin zaten hash'lerden oluşmuş digital bir para birimidir. Elinde dijital halde bulunan bitcoinlerin hesabını kimse sormaz, Türkiye'ye getirip buradan %80 fiyatına elden bile satsan başta ben olmak üzere sana onlarca müşteri bulabilirim. Banka dedin al bankayıda katmadım olaya. Ki bu işlemleri Türkiye tarafındaki bir bankayla bile yapsan fatura kesip vergisini ödeyip yine parayı aklayabilirsin. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
Birader bana bitcoinin ne olduğunu anlatma diyorum iki saattir ama ısrarla intro düzeyde bilgiyle ahkam kesiyorsun,bak biz bunları hep tartıştık zamanında
https://www.r10.net/coin-sistemleri/1...post1071036290
Bitcoin hesapları arası transfer takip edilemez ama bitcoinden dışarı para çıkarmak istersen bu her zaman regüle edilmiş bir firma aracılığıyla olur,öyle elden yüzde 80 ile bozdurma falan iş değil onlar seçenek olarak sunulacak bi tarafı yok,o şekilde ciddiyetsiz yaklaşımla ben sana bin tane yöntem icat ederim.