Bitcoin in coğrafyası mı var bitcoinle sokmak ne demek,sen birkere terimleri bile doğru kullanmıyorsun,fazla iyi bilmediğin sistem üzerine ahkam kesiyorsun, bitcoin bakiyendeki parayı banka hesabına çekmedikten sonra ne anlatırsan anlat o para hayalidir.Az önce kendin zaten türkiyedeki bitcoin servislerinden bankaya çekerim diyorsun bunun saptanamayacak yada zekice tarafı nerde ben anlamadım açıkçası
Bilader, Bitcoinin coğrafyası değil fiziği kimyası bile var. Sen aldığın bitcoini istersen flash diskine koy gezdir. Buradaki ana amaç kara para aklamaktır zaten. Söz konusu milyonlar ise ve ortada hesabı sorulacak bir para var ise tüm dünyada geçerli bir yöntemdir bu. Sana Bitcoin ile kara para aklayan onlarca örnek gösteririm hepsini kanıtları ile birlikte. Sana detaylı anlatıyorum anlamıyorsun. Çok basit anlatıcam belki anlarsın..
Dubaiden yüklü bitcoin alınıp Bitkey ile dijital hale getirirsin. Bitcoin dediğin zaten hash'lerden oluşmuş digital bir para birimidir. Elinde dijital halde bulunan bitcoinlerin hesabını kimse sormaz, Türkiye'ye getirip buradan %80 fiyatına elden bile satsan başta ben olmak üzere sana onlarca müşteri bulabilirim. Banka dedin al bankayıda katmadım olaya. Ki bu işlemleri Türkiye tarafındaki bir bankayla bile yapsan fatura kesip vergisini ödeyip yine parayı aklayabilirsin. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.