Bahsettiğimiz şeyler aynı şeyler değil. Sizin bahsettiğiniz photoshop html vb. konularda kendini ilerletmek. Benim bahsettiğim ise atıyorum donanımhabeR'in işlerini yapmak. Bu arkadaşın aradığı gibi bir iş yani. Napar orda gider sadece donanımhabere özel birkaç ufak tefek iş yapar onun harici istediği gibi makale editörlüğü yapar.
Arada ki ince ama önemli detayı fark edebilmek lazım yani.
Akrabam bilgisayar mühendisi-15.000 TL gelen aylık maaşları red ediyor. Bahsettiğiniz işleri yaparak bu maaşın en fazla %20 si alınabilir. Aynı zamanda yine photoshop html editörlük işlerini ek iş olarak da yapabilir.
Arkana dönüp baktığında koca bir hiç görmek istiyorsan buyur arkadaşım

Nacizane fikrimdir. (Tecrübe)
bence siz ordaki kendini geliştirmek ibaresini görmemişsiniz. Ayrıca koca bir hiç gibi sert ve kesin yorumlar yapmayın. siz olaya tamamen para gözüyle bakıyorsunuz. O yüzden yorumunuzu anlayabiliyorum. sıkılarak bıkarak alacağım 15 bin tl gibi ciddi parayı yaptığım işi zevk alarak yapıp 15 binin yüzde 20 sine değişmem. Yıllar sonra arkama dönüp baktığımda koca bir hiç değil iyiki yaparken zevk aldığım mutlu olduğum şeyi yaptım diye kendimle gurur duyarım. Konuyu daha fazla amacından sapmaması için uzatmazsanız memnun olurum. İyi forumlar