sahibinden.com da tandıkları olmaları mümkün değil biz yıllardır çalışıyoruz emin olun hepsini tanıyorum ordakilerin bu tür olaylar yüzünden kesinlikle bilgi vermiyolar ek olarak dava nasıl düşet eft veya havale yaparken açıklama kısmına ne yazdınız buda önemli tabiki ikinci olarak ödeme dekontuna mahkeme ile paylaşmadınızmı ? ki bunun sayesinden kesinlikle buluyorlar benimde başıma geldi üçüncü olarak hakim yada savcı sahibinden kişinin bilgilerini isteyebilir tc kimlik ve numara kontrolü yapıyolar ve eğer ilanları açmak için ödedikleri bedelleri kradi kartından yapıyorlar buda kart bilgilerinden kişiye ulaşılabilir bence bir avukata sorun devletin atatdığı avukat ilgilenmemiş
ve ek olarak takip ediyorsun ya kişileri bunların bilgilerini topla hepsinin ödemeyi yapacam de tc kimlik numararsı istiyor bankamatik de telefonları topla güzel bi dosya hazırla
bütün deliller var açıklama kısmında da yazıuor ses kayıtları da var. Delil bile istemeden davayı düşürdüler. Dolandırıcılık olanaz dediler internetten alışveriş olduğu için
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:55 -->-> Daha önceki mesaj 17:43:18 --
nasıl düştü hocam davan? kaptırdığın paran o adamın yanına kar mı kaldı?
Sizin davanız bitti mi yani?
evet kar kaldı. İtiraz ettim ama bişey çıkacağını düşünmüyorum
https://www.r10.net/forum-disi-sikaye...ehir-oldu.html bu linkteki konunun son postunda kararın fotoğrafını paylaştım