Öncelikle yeterli düzeyde ingilizcen var mı bu çok önemli? İngilizcen yoksa zaten hiç başlama ve bu yazdıklarımın devamını bile okuma, ingilizcenin olduğunu varsayıyorum. Sırf elinde 1.5 yıllık domain var diye böyle bir site açmayı düşünüyorsan yine de açma derim. 1.5 yıllık domain de olsa yeni açacağın 0 bir domain de olsa pek fark etmez bana göre kriter 3 yıl veya daha üstü hiç kullanılmamış domaindir. Neyse detaya inmeden devam edeyim şimdi ekleyeceğin görseller senin çekimin olursa hem daha çok avantaj sağlar sana hemde telif problemi hiçbir zaman yaşamazsın. (Bazı resimler telif hakkı içerebiliyor bu konuda dikkatli olmalısın). Birde her Wallpaper sitesinde bulunan resimlerden uzak durmaya çalış insanlar artık farklı arayışlar içerisindeler. Biraz araştırma yaparsan aslında hiçbirşey yapmadan nasıl özgün resim elde edebilirsin bunun yolunu bulabilirsin

Script konusuna gelince inceleme fırsatım hiç olmadı ama şöyle bir baktım sadece fiyatı 49$, sen wordpress kurup Wallpaper teması alsanda themeforest vb yerlerde yine aynı fiyat olacaktır. Satın almadan önce rakip sitelerin kullandığı alt yapıya bak ona göre kararını ver. Herkesin wordpress tavsiye etmesi normal sonuçta tüm dünyada yaygın bir sistem ve birçok site bu altyapıyı kullanıyor. Yarın öbürgün script ile ilgili yapamadığın birşey olur veya bir hata ile karşılaşırsan script hakkında bilgi sahibi birini bulamazsan sana yardımcı olamayabilir?

Copyright , Privicy Policy bu kısımları kafana takma sen bunları siteyi açtıktan sonra bir şekilde doldurursun önemli olan siteyi açtıktan sonra ne yapacaksın bunları şimdiden düşünsen iyi edersin

Herhangi bir konuda yardımcı olabileceğim birşey varsa mesaj atabilirsin, kolay gelsin