Alıntı
( #DerbiNeOlur ) Siz hemen tooify'ı açıyorsunuz ve aramaya DerbiNeOlur yazıyorsunuz. Çıkan sonuçtaki #DerbiNeOlur hashtagini tıpkı bir kullanıcıymış gibi takip et diyorsunuz. Tabi bu kadar değil. Ve hemen yanında 1 saat, 2 saat veya program kaç saat ise süreyi işaretliyorsunuz. Ve akışınızda o program bitene kadar programla ilgili gönderiler akmaya başlıyor. Diğer özellikler standart.
Ben sizin yerinizde olsam, bu tip bir sistemi sosyal ağlara entegre edip medya bilgi bankası olarak sosyal ağ takip sistemi şeklinde medya, siyaset ya da benzer alanlarda popüler kişilere hitap edecek şekilde tasarlayıp pazarlardım. Normalde bu işleri teknoloji konusunda çok üst düzey bilgisi olmayan bu kategorideki insanlar medya takip ajanslarına paslıyor ve rapor alıyorlar. Sizin tasarımınız oldukça basit ve teknik bilgi gerektirmeyen türde. Kişi kendi adı, markası ya da hashtag'i hakkında sosyal medya dönüşlerini tek bir site üzerinden anında görebilirse medya takibi için ajanslara tonla para harcamak zorunda kalmaz. Zaten geliştiricisiniz. Sizin için çok da sıkıntılı olmayacaktır.

Şu anki haliyle sitede belirtilen işlev ancak üniversite grupları, belki firma - şirket ya da diğer başka topluluklar için daha uygulanabilir. Misal farklı topluluklara kendi içinde iletişim sağlayabileceği şekilde entegre ederseniz duyuru, haber ya da etkinlikleri bu şekilde facebook ya da twitter genelinde olmadan kendine has şekilde takip edebilirler. Aynı şekilde şirketler de. İş genele geldiğinde ben mesela Ahmet Çakar o an #Derbineolur hashtag'ini yayınladığında açar Twitter'dan onbinlerce kişinin anlık mesajlarını okuyup, programı takip etmediğimde de pencereyi kapar çıkarım. Süre takibi özelliği zaten benim için o an biter. Zaten geriye dönük bir hashtag'i aradığımda popüler olanları öne çıkartılmış olarak tekrardan bakılabiliyor.

Tooify'nin beni tatmin edecek çeşitlilikte farklı yorum akışına sahip olması aylar alır. Günümüz internet dünyasında da zaman oldukça önemli. Medya sektöründe çalışmış biri olarak bence bunu genel olarak değil de, paket sistem olarak pazarlarsanız ücretli olarak da farklı sektörlere erişebilirsiniz.

Kolay gelsin.