Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün başımdan geçen o hataya düşmem dediğim şeyi yaptığımı öğrendim. Konuyu uzatmadan anlatayım.

Geçen ay bir telefon almaya karar verdim. O sırada forumda bir konu ile karşılaşıp aradaştan 300 liralık kuponunu satın aldım.

Arkadaşın hesabından aldığım için sanal karta yeterli limiti verip işlemimi yaptım(dayımın kartı ile). Bende dayıma parayı nakit verdim işlem bitti.

Neyse geçen gün dayım demez mi aldığın telefondan bana 300 borcun var ama 100'ü benden olsun 200 lira verirsin paran olunca; Dayı dedim "Sana verdimya parayı, borcum yok." Demez mi 300 lira eksik verdin, sonra verirsin sandım. Açtı telefondan çekilen tutarı gösterdi. Ben faturama baktım; bildiğin ödeme yaparken 'Çeki Kullan'a tıklamayı unutmuşum.

Arkadaşın teknosa hesabı olduğu için bir ihtimal ona sordum : O da " http://prntscr.com/9e7mxx " dedi.

Üstüne 2 ay geçtiği için iade de yapamıyorum. Böyle şeylere dikkat edin arkadaşlar bende yapmazdım ama oluyor yani; ben dayıma tam yetecek limit ver dedim ama o olsun diye vermiş limiti sağolsun.