1. seçenekte son kullanıcı yerine bayi statüsündeki müşterilerinize bir miktar büyüme kazandırırsınız çokta ilginç bir durum olmaz zira her firma belli kapasitedeki müşterilerini destekler. Oysaki, daha istikrarlı büyüme ve karlılık için elinizi taşın altına koyarak son kullanıcıyı hedeflemelisiniz.
Eski işimde yıllarca bayiler desteklendi, bayilere son kullanıcıya satılan fiyattan neredeyse %60-70 ucuza hizmet verildi. Radorede de durum bu şekilde devam ediyor. Ben yıllardır söylerim bana çalışacak bayi gerek, yeteri işini düzgün yapsın desteğin kralını veririz.
2. seçenekte örnek olarak, DGN, daha makul seviyedeki Net İnternet, kampanyaları zaten mevcut forumda. Her ikiside, hem bayi statüsündeki müşterilerine hemde son kullanıcılara hitap ediyor.
Bu işi ilk yapan sanırım Net internetti, fakat benim dönemimde sağlanan fiyatları incelerseniz bayileri nasıl koruduğumu görürsünüz. Bu konuda rakiplerimizin yanlış bilgilendirmelerini gördüm, hala görüyorum. Fakat bu bayileri desteklememizi engellemeyecek, uygun olan tüm desteği göstermeye devam edeceğiz.
Ek olarak,
Yapacağınız yatırımı ciddi boyutta yapın çokta para sıkıntısı çekmezsiniz zaten firma olarak

Yoksa daha önceden gördüğümüz gibi, 78'e 36 aydan verelim, sonra kurtarmıyo 90 yapalım, sonra 150'ye çıkalım, 36 ayda çok uzun oldu biz bunu 24'e düşürelim demeyin..
Bu tür yatırımlar parti parti yapılır. Bugün alınan cihazın fiyatı 100 tl ise ve biz stokları bitirdiysek, 2 ay sonra yeniden satın aldığımız cihazların fiyatları 80 de olabilir olabilir, bu bizim değil, hem dolar hem satıcının fiyatlaması ile ilgilidir. Ama bugun 100 tl den aldıgınız hizmetin sözleşmesini yaptıktan sonra 3 ay geçince kafamıza göre 120 yapma şansı yoktur.
Network durumunuz hala eskisi gibiyse personelin, saldırı konusunda "Siz firewall gönderin" dememelerini rica edin, en azından bu durum için çalışmalarımız devam ediyor falan desinler
Firewall her şirkette olduğu gibi ekstra sağlanan bir hizmet. Şuanda bu konuda makul ücret çerçevesinde çözüm sağlamaktayız.
Birde fiyatlarınızı r10 kullanıcıları için İstanbul bazlı değilde, İç Anadolu bazlı olarak güncellerseniz belki piyasalarda %15-30 aralığında bir hareketlilik sağlarsınız.
Bunu tam anlamadım, fiyatlar şehirlere göre değil aksine dolar kuru ve maliyete göre yapılır, ucuza gelmiyorsa malesef tüm suçu verimerkezinde bulmamanız gerekir.
Sonuçta kirala senin olsun, taksitle İstanbul'u satsalar alır bu millet
Güzel yorumlar için teşekkürler.
Kirala senin olsun veya Dedicated işi malesef sizlerin düşündüğü kadar karlı bir iş değil. Bu işleri yapmanın asıl amacı kabin, elektrik ve hat satmaktır. Ayrıca bu iş roket bilimide değil, açın ebay i, eski sunucuların fiyatlarını inceleyip standart banka kredi oranını ekleyerek deneyin göreceksiniz maliyetlerimizi. Bu konuda tavsiyem diğer hizmetleri karşılaştırmanız yönünde.