Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah muhabettinizi arttırsın, buzlar erimiş görünüyor

Hararetli selçuk saraç, engin rençber kavgaları üzerinden pek zaman geçmedi. Tabi buzların erimesi, kavgaların, küslüklerin bitmesi zaten karışık olan sektör için en hayırlısı olacaktır. Sürekli şekilde sektörü kaosa sürükleyen, network-elektrik erişimi kesilen firma ile dalga geçen, bundan kendine pay çıkarmaya çalışan sinsi arkadaşlar en kısa sürede bu sektörden temizlenmelidir.
(Sözüm meclisten dışarı, onlar kendilerini çok iyi biliyor).

Firmalar işini düzgün yapsın kesinti olmazsa kimsenin ağzına pay vermez. Elbette hatalar olabilir , ama bile bile lades dendiğini bilecek kadar küçük bir pazardayız söyleyenlerin ağzına sağlık DGN büyük bir firma umarım sonrası için tedbirini almıştır ve o da Türkiye nin bu sektördeki payında ve olması gerektiği yerde geçmişteki güzel hizmetini korur.

Not : Kişisel görüştür.

Onun yerine ahlaki değerlerini yitirmiş kişiler temizlenmeli bence. Yalan , dolan ile çalışan , müşterilerinin müşterilerini çalmaya bakan, ahlaksız yöntemler ile müşteri kazanan , ya da yalan dolan ile arkadan çekiştirenler.

Unutmamalı ki dürüst ve işini düzgün yapan adam konuşmakdan çekinmez. Ancak yalakalar ve sakladıkları olanlar arkadan iş çevirir.

roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Ben o cevabı soruyu ilk soran arkadaşa iletmiştim, araya karışmış Engin
2. Kavga demiyelim, Engin bir aralar ticaretin stresini yeni taşımaya başladığı dönemlerde gereksiz hararetliydi, yaşlandı tecrübelendi o yüzden hararet yapmıyor artık

Selçuk bey bence sert olmuş , engin beyde bu sektörde iş yapan ve sevilen birisi. Belkide anlatmak istediğinizi ben yanlış yorumladım

İyi forumlar