bu şerefsizlerin yiyeceği bi halt yok zatende mevzu algı operasyonu oluşturmak. büyük Türkiye'yi terör destekçisi göstermeye çalışmak ama herkes bu terör odaklarını kimin desteklediğini, kimlerin eğitim verdiğini iyi biliyor. çıakr putin dallaması Türkiye ışide destek veriyor der, böyle avrupa liderlerinin kendi söyleyemediklerini söylettirdiği dallaamlar Türkiye terörü destekliyor der. herkes asıl kendilerinin terör destekçisi olduğunu, ortadoğuda yeni silahlarını masumlar üzerinde denediklerini, çeşitli gruplara silah satarak ve petrolleri sömürerek nasıl ceplerini doldurduklarını çok iyi biliyoruz, pkkya ypgye destek verip, eğitim verenleri biliyoruz bazen güvenlik güçlerimizin imha ettikleri kansızların içinden alman ve rusların çıktığını da biliyoruz ama şu bir gerçek admalar bizim aleni olmasada alttan alttan düşmanımız ve güçlenmemizi istemiyorlar, üstlerien düşeni yapıyorlar. bunalr düşman olduğu için anlıyorumda asıl anlamadığım nokta içimizdeki kanı bozuk yavşaklar. biri çıkar mit tırlarına operasyon yapar, sonrasında Türkiye neden bayırbucağa yardım etmiyor der. biri çıkar rus uçağını niye düşürdük, adam keyfince gezsin sınırlarımızda gerekirse Ankara'ya kadar uçsun demek ister. biri çıkar bu kritik zamanda rus medyasına Türkiye teröristlere kimyasal silah veriyor der, iranla savaş olsa iranı desteklerim der. utanmadan vekil olarak meclise girer, gerçi bu zaten utanmazda bunu vekil yapan partinin lideri sahip çıkar, eleştiremez bile. üstüne tüm bu yaşananlardan sonra Türkiye güçlü bir ülkedir, kimse sınırlarında at koşturamaz diyeceğine gelişmeleri kaygıyla izliyorum açıklaması yapar. sırtını terör örgütüne dayamış söz de siyasi aslında örgüt olan partiye her alanda açık destek verir. bu sırtını teröristlere dayadığını açıklayan kanı bozukları zaten dillendirmeye bile gerek yok, aleni vatan hainidirler.. yani bu söz de saldıracak maskesine fışkırttıklarımın bir önemi yok, önemli olan içimizde bizden beslenip bize hainlik yapanlar, bunları temizlemek lazım..