Merhabalar,
Elimde 1.5 yıl kadar önce aldığım güzel bir domain var. Akıllı telefonlara hitap eden ingilizce bir wallpaper sitesi açmayı düşünüyorum.
İlk olarak site ingilizce ve hit de genellikle yurt dışından geleceği için Avrupa lokasyonlu bir hosting seçmeyi düşündüm. Kendim genel bir araştırma yaptım fakat bulduğum firmalar ya çok pahalıydı yada özellikleri yeterli değildi.
Sizlerin tavsiye edeceği firmalar varsa memnun olurum.
Script olarak ne seçeceğime henüz karar veremedim. 1080x1920 boyutunda wallpaperlar yüklenecek. Sitenin ziyaretçileri daha çok mobilden olacağı için responsive bir tema olması önemli. Ayrıca blog kısmı da olursa zaman zaman yazılar paylaşabilirim. Aklımda
bu script var. Fakat yaptığım araştırmalarda Wordpress tavsiye edenler de olmuş. Sizin önerileriniz nedir?
Son olarak da siteyi açarken adsense için Copyright , Privicy Policy gibi bölümler oluşturmam gerekiyor. Bu konuda da tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ek olarak: Resimlerin çoğu özgün olmayacak. Resimlerin ve sitenin üst sıralarda görünmesi için neler yapabilirim?
İyi forumlar.