Sergül Kato, bilen bilir. japon bir erkekle evli olup, japonyada yaşayan bir türk kadını. japonyada yaşadıklarını youtube ve instagramdan paylaşan kişidir. Özellikle japonyayı merak edenlerin çoğunun tanıdığı kişidir.

Bundan yaklaşık 9 ay önce bu bayanın bir bebeği doğmuştu. ancak malesef Efsun ismindeki bu bebek dün vefat etmiş. özellikle onu tanıyanlar (bizim aile dahil) çok üzüldük...

bu başlığı açıp açmamakta kararsız kaldım ama instagramdaki sözleri sonrası acısının paylaşılması adına konuyu açma gereği duydum.

"İnsanlar acılarını sosyal medyadan Nasıl paylaşabiliyoruz derdim büyük konuşmuşum. Geberiyoruö geceden beri efsun gitti efsun gitti efsun melek oldu allahım benden çok sevdi allahım bana çok gördü Efsun'u ölüyorum ben"
link

"Nasılız? B?? gibiyiz. Ben bugüne kadar acı yaşamamışım, onlar acı değilmiş. Ölüm sebebi henüz bilinmiyor rota, ishal vb görüyorum alakası olmayabilir. Öğrenince yazarım.
Ben bu hayatta yalnızım sanıyordum özellikle Japonya'da geçen kısmında dün paylaştığımdan beri evimiz hiç boş kalmadı. Japonya'da evim doldu taştı. Telefonum aramalardan, bildirimlerden görünmüyor. Sökedeki evinimiz de aynıymış. Efsun'umun sayesinde hepsi! Onun sayesinde! Allah hepinizden razı olsun. Eğer paylaşmayıp acımı içimde tutsaydım dayanamazdık. Yoshi Türklerin acılar karşısında bir arada duruşuna şaşırdı ben de şaşkınım aslında."

link