Merhabalar,
Bugün size yeni bir bitcoin cloud mining sitesi tanıtacağım. Site ile irtibata geçip test etmek için kazım gücü istedim onlarda verdiler. Deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.
Site Adresi :
www.mycoincloud.com
Öncelikle aşağıdaki resimde de gözüken register kısmına basarak kayıt olma sayfasına gidiyoruz.
Register'a bastıktan sonra karşımıza aşağıdaki form çıkıyor.

Username kısmına kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı yazın. E-mail kısmına e-mail adresinizi yapın(siteye girerken e-mailinizi kullanacaksınız). Name kısmına adınızı yazın. Country kımına ülkenizi yazın(örn: Turkey). Password ve Confirm Password kısmına kullanacağınız şifreyi yazın. En altta bulunan Anti-spam kısmına da üstünde yazan sorunun cevabını yazın.(Örneğin üstteki görselde "How much is six plus six?" sorusunun cevabı 12 olarak girmeniz gerekiyor) En son Register butonuna basarak kayıt işleminizi tamamlamış oluyorsunuz.
Sitenin sağ üst tarafında bulunan Login butonuna basarak üyeliğimize giriş ekranına gelelim. Login butonuna basınca karşınıza aşağıdaki ekran gelecek.
Kayıt olurken kullandığımız e-mail ve şifremizi yazarak Login butonuna basarak giriş yapalım.
Giriş yaptıktan sonra yukarıdaki resimde kırmızı ile işaretlediğim ve fare ile üstüne geldiğinizde Contracts yazan butona basın. Butona basınca aşağıdaki ekran karşınıza gelecek.
Şu an sitede 4 farklı kontrat var. Her birinin geçerlilik süresi 18 ay olarak belirtilmiş. Elektrik ücreti olarak kazançlardan 0.10670$ / KWh olarak kesinti yapmaktalar. 4 paketten size uygun olanının altındaki Order now butonuna basın. Butona basınca aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir.

Ben örnek olarak 0.25 BTC'lik kontratı seçtim. Bu sayfada "Address for our daily payouts to you:" kısmının altına paketi satın aldıktan sonra günlük kazançlarınızın otomatik olarak yatacağı bitcoin adresini girin. "Address from which you'll pay the service:" kısmına ise satın aldığınız kontratın ücretini gönderdiğiniz bitcoin cüzdan adresini girin. Kontrat bedelinide(örneğimizdeki pakette 0.25 BTC) "Our bitcoin wallet address:" kısmının altında yazan adrese gönderin. "I have read and agree to ...." ibaresinin yanındaki tiki işaretleyip sağ alttaki sign contract butonuna basın. Eğer ödemeniz gerçekleştiyse hesabınız 24 saat içinde aktive olur.
Benim aldığım ilk ödeme aşağıdadır. Ödeme aldıkça sizlerle burada kanıtları paylaşacağım.
NOT: Site ile herhangi bir bağlantım yoktur, sadece kullanıcısıyım, bilginize. Her kullanıcının riski kendinedir, iyice düşünüp öyle karar veriniz. Kaybetmeniz durumunda size geri dönüşü olmayacak hasarlar verecek miktarlar ile hiçbir yere yatırım yapmayın.
Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa bana buradan veya özel mesaj ile sorabilirsiniz.
EKLEME:
Site minerlarının fotoğrafını paylaştı:
http://i.imgur.com/4jVjOLS.jpg
Minerların kazım yaptığı adresi ise şu olarak belirttiler:
1AU75WaT3Mzxj6731bgdW6Pa5UAh4zwEhL
EKLEME 2:
Artık Ethereum kazım anlaşmalarıda satın alabilirsiniz!!!