Estanzem arkadaşım Sana katılıyorum arkadaşım. İnsanlarımızın büyük kısmı paylaşmayı sevmiyor! Bilgilenmemizi istemiyorlar maalesef!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:20:14 -->-> Daha önceki mesaj 18:07:43 --
Arkadaşım takma kafana. Herkes herşeyi biliyor ama bilmemekte olanında bilmesini istemiyorlar. Sen kendi sitende bu konuyu yazmışsın. Mesela benim haberim yoktu! Bu sitede gezinirken konuna denk geldim ve bilgi sahibi oldum. Teşekkürler.
Malum duyarlı insan kalmadı. Bir sitede faydalı içerik görüyor hemen o forumda yada sitede paylaşıyor. Kendi yazmış gibi! Altına alıntıdır veya konu linki koymaya üşenirler. Birtek DonanımHaber sitesinde bu kuralı uyguluyorlar. Süper bir şey. Fakat siz şimdi burada fırsatçı oldunuz!
Maalesef Mehtix kardeş zihniyetlerin değişmesi gerekiyor!
Önemli değil kardeşim. Her yerde insanı hayattan soğutan bir kaç çok bilmiş çıkıyor maleseft.. Aldırmamak lazım Takmamak lazımda, Bu ciddi platformdaki yazıların altına dalga geçer gibi küçük düüşürme çabasında yorumlarla insana saldırmalar görünce dayanamıyor insan..
Biliyorsan okumuyacaksın konuyu kardeşim.. Yorumda yapmıyacaksın.. Hele böyle aşırı derecede gereksiz olan tebrikler link aldınız gibi yorumlar yapmıyacaklar r10'da mesaj kasmak için.
Konuyu ben bilmeyenler için açtım.. Birkaç Kişiye Faydalı olduysam ne mutlu bana..