Hocam öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim, siteyi başta açarken "ilişkiler" üzerine yazacağım diye giriştim fakat domain seçerken neredeyse hepsi alındığında bende belki ilerde sıkılırım farklı kategoriye kayarım, markalaşma ihtimalim olur vs. diye böyle bir domain boş bulunca aldım. Başka ne yazayım derken sinema ve teknoloji ekledim ilgili olduğumdan. Spor ve oyun incelemesi ekleyebilirim diye düşünüyorumda onun dışında bir yazabileceğim bir alan gelmedi aklıma, var mı bir öneriniz?
--
Onun dışında, eğer ki bana yorumları tam atıp diğer üyelere az atan arkadaşlar varsa, direk sileyim listeden, yorumlar onay sürecinden geçtiğinden her yorumu site sahibinin takip etmesi gerekiyor ben kontrol edemiyorum o kısmı. Kimler bugün size yorum attı hocam yazar mısınız konuya?
@calimero232 ve
@NarKo siz yorum yapmadınız mı arkadaşın sitesine?
Ayrıyetten,
@guducu32, dünün gezintisini yapamdınız bugün telafisi ile bekliyoruz.
Hocam yaptım belirttim ben daha önce disqus kullanıyor sürekli ibrahimfirat ile yapılacak diye saygılar eksik yok yani hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:20:08 -->-> Daha önceki mesaj 13:49:32 --
Merhaba arkadaşlar bana yorum atarken şu şekilde atınız lütfen (facebook ) yorum sistemi ile olmasın çünkü seo için pek faydası yok siteme
@furkancelebi
@guducu32
teşekkürler..