Belki listedeki arkadaşlar genel olarak SEO tecrübeli kişiler olabilir ancak şunu unutmayın KİMSE ama HİÇ KİMSE bildikleri AÇIKLARI asla anlatmazlar... ( birşey bildiklerini bile sanmıyorum )

Anlatılanlar olacak elbette ama nedir, seo BUDUR, okey... SEM ŞUDUR, onada okey... Eee yani? evinize, iş yerinize döndüğünüzde bir hiç... Bana göre kesinlikle paranızı ÇÖPE atmayın.

Vay efendim neymiş, BAKIŞ AÇISI SUNACAKLAR, yok ya başka? Aaa ben kapıyı gösteririm onu açmak sana kalmış....

" EĞİTMENLER " dedikleri kişilerin 3-5 tanesine göz attım adamların benden, senden hiçbir farkı yok. Biri müzik okumuş sonradan SEO UZMANLIĞINA TERFİ etmiş.... Hey ALLAH'ım..

Seo terimleri, sonra hemen arkasından " Search Quality Rating Guidelines " yada " Google Algorithm Evolution " Vaay beee adam ne anlatacak acaba?

İddaa ediyorum KANITLARIM ben bu eğitmenlerin hepsinden GOOGLE üzerinden daha fazla kazanıyorumdur. Boş iş bunlar...

Olay 3.500 lira değil asıl konu tamamen olayın BOŞ olması.

Eğer bu derslerin sonunda diyorlarsa, bak kardeşim sen bu kadar para verdin, bilmem kaç tane UZMAN'dan ders aldın garanti ediyoruz sen artık PARA kazanacaksın bak kooos kocaman REKTÖR sana belge vermiş, eğer..... BENİ LİSTEYE YAZABİLİRSİNİZ....

Yazık günah, bu etkinliğe muhakkak katılanlar olur ama burdan ama şurdan ama ordan.. Böyle para kazanmaya çalışmaktan artık vaz geçin.

Hepimizin özgür iradesi var herkes katılabilir ama ( BENİM FİKRİM ), ( ÖZGÜR İRADE DEDİK YA ) kesinlikle BOŞ İŞ.

Hayırlı sabahlar, tüm forum arkadaşlarıma iyi çalışmalar diliyorum.