tema içine eklemek için tema kodlarından eklemek lazım pm atın isterseniz halledeyim
Yazı içerisinde gösterim için temanızdaki single.php şablonu üzerinde düzenleme yapmanız gerekmektedir. En azından HTML/XHTML kodlama dilinden biraz olsun anlamanız gerekir.
yazı içersine eklemek çok avantaj sağlar mı acaba,yazının içine olmasa bile en azından altına olsa hoş görünür sanırım.
html den asp den anlarım az çok php de biliyorum,o dediğiniz dosyaya bir bakayım
konuyla alakası yok ama siteye bakayım dedim girdim, sağda lenovo reklamı vardı, çift kameralı selfie falan ilgimi çekti tıkladım ve sitenin olduğu sekmeyi kapattım, sonradan farkettim ki asıl mevzudan baya bi uçmuşum

tekrar baktım da DevrimBilisim'in de dediği gibi site kodlarından halledilir, bazı eklentiler de bu işi yapıyor ama ne kadar çok eklenti o kadar çok kasıntıdır. phpden anlıyorsanız temanın yazı sayfa kategori vs şablonlarına manuel olarak ekleyebilirsiniz.
hocam sayfaya uzun süre çok fazla kişi vs geleceğini düşün müyorum.biraz hobi olsun biraz da biyoloji bilgimi taze tutmama yardım eder diye yazmayı düşünüyorum.boş kalmasın istedim.öyle biraz kasıntı sorun olmaz sanırım gelecek 10 ziyaretçi için
ben de hiç unutmam bir ara gemi nasıl yazılır diye bakıyordum(ıssız adaya düşersem diye),kendime geldiğimde dondurma tariflerini öğrenmiş sabah gidip salep almayı planlıyordum.ve hala gemi nasıl yapılır öğrenemedim.o günden beri saygı ile karşılıyorum bunları

)