Bu işin türkiye'de ilklerini getiren, geliştiren ve bir dönem sektörün en üst'ü daima bizdik. Şans Hosting, Denizli Hosting isimlerimizle yıllardır siz çocuklar'a metin2 pvp hizmet'i sağladık, lakin 2013 sonundan itibaren sadece sunucu optimizasyon ve sunucu kiralama hizmetlerine yönelik çalışmalar sunmaktayız.
Dolayısıyla gerek forumda, gerekse takıldığınız turkmmo forumunda bizim yıllardır bu sektörde olduğumuzu görebilirsiniz. Ayriyeten bilgi ve birikim emektir, emek ise paradır. Her hangi bir iş yada her hangi bir teklifimiz için fiyatın uygun yada fazla olmasının değerlendirilmesini biz ve müşterimiz'e bırakın isterseniz.
Türkiyeye ilk getirenmi dedi biri ? Hay maşallah. Ne ilkiymiş bu . Yoksa metin2 yi sizmi yaptınız

Nasıl bir egodur anlamadım.Bilgi birikim aslında en büyük güçtür. Böyle büyük güce sahip olursan paran da olur.

Sen bence forumda egonu tatmin etmeye gelmişsin. 2 farklı hosting adı söylüyorsun. Üstüne imzandada bir hosting sitesi ekli. Nasıl birşeysin anlamadım. Mazide yaşamamaya gayret et. Asosyalliğin belirtileri bu ego. Sana bir dost tavsiyesi. Bilgisayarı kapat ve dışarı çık. Sonra derin bir nefes çek huzura gel. Ego felan kalmaz sayın ilklerin öncüsü arkadaş. Konuyu bildirdim bende.