Maalesef Ülkemizde SEO adına çok fazla yanlış şeyler dile getiriliyor. Doğru bilgi veren de taşlanıyor. Çünkü SEO dediğimiz olgu tamamen bir ticaret ortamı, bu ticareti yapan insanlarda bu işin sırrını ulu orta açıklanmasından rahatsız oluyor. Maalesef Türk SEO siteleri gerçekten boş. Ben yıllarca takip ettim, o öldü, bu öldü sakın yapmayın dediklerinin bir çoğunun hepsi lafı güzaf. En güzel öğrenme metodu az buçuk İngilizcenin varsa yabancı kaynaklara yönelin. O zaman SEO dünyanızın 180 derece ters döndüğünü görürsünüz.
Google algoritmasının temeli backlinke dayalıdır. Bunu TRT nin bir belgeselinden öğrenebilirsiniz. Backlink olmadan Google da rekabetli bir sektörde yükselmeniz mümkün değildir, isterse iç seonun %100 Google uyumlu olsun. Aldığınız backlinklerinde derecelendirmesi var. Bunları da araştırıp bulun arkadaşlar.
Maalesef ülkemizin insanları bir bilgi verildiğinde hemen taşlanmasına alışmış. Ben ayrıca bilgilendim. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.
doğru bir noktaya deyinmişsin kardeşim o rahatsız olma koşuluda var tabi.. Desteğin için Teşekkür ederim..
Konu sahibi arkadaş kendi sitesine link çıkışı yapmasaydı, ben ve buradaki diğer arkadaşlar konuya daha olumlu bakabilirdik. Konudaki niyeti herkes anladı. O nedenle uzatmanın âlemi yok. Bu arada Pagerank böyle yazılır.
Benim Anlamadığım, Evet link çıkışı aldım..(oofff şimdi google'de en üst sıralarda yer alıcam burdaki bir link sayesinde) seni rahatsız eden tarafı ne bu işin.. Bunun daha argosu da var ama onu söylemeye dilim varmıyor. Ama ısrarla anlamak istiyorum seni rahattsız eden tarafı nedir birader.. Sende burada mesaj kasmak için atıyorsun o zaman bu postları..
Sen desene şuna bilmiyenlerin bunları rahatça öğrenmesi beni rahatsız etti diye..