truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücret verilen temanın şifrelenmesi nasıl saçmalık oluyor hocam? anlatabilir misiniz? Sabah akşam çalışıp temayı yapıp satışa çıkaralım birisi satın alıp tüm sitesinde eşinin dostunun sitesine dilediği gibi kursun hatta internete yaysın? Lisanslamak her zaman iyidir.

Ayrıca hocam anladığım kadarıyla http://www.altinoktaonalti.com/catchmeifyoucan.txt bu adresteki txt dosyası sizin temanızın çalışabilmesi içi gerekli lisans dosyası gibi bir şey diyebiliriz.
Bir temaya ücret veriyorsam tüm hakları bana ait olmalıdır ve istediğim gibi düzenleme yapabilmeliyim. Şifreleme işi bana engel oluyorsa saçmalıktır. Herkes alıp dağıtacak diye birşey yok. İnsanlar themeforest üzerinden ederinin çok çok altında fiyata temalar satıyorlar ama bir tanesinde şifreleme/lisanslama yok, yasal olarak işini sağlama alıyorlar yazılımsal değil.

Size hak vermiyor değilim ama alıp dağıtım yapacak biri olmadığım için bana ters geliyor bu durum.

Bu arada txt dosyası lisanslama için kullanılsaydı, dosya çekilemediği için temanın çalışmaması gerekirdi.