Burada ki eleştirileri anlayamadım ya ben safım yada millet "tv izle" veya "film izle" gibi kelimede çıksında görelim? kafasında.İlgili arkadaşların bloglarını inceledim.Adamlar tv izle gibi kelimeye kasmaktan çok tvyo ile anlaşmışlar.Sizin kafada çıksanızda alamayacagınız hiti reklam ve a/b testleri ile almışlar.Yani "direct hit" kullanıcılar "siteismi.com" gibi aramalardan gelip domaini popüler yapmış haliyle sitede kalma süresi uzun olunca googlede siteleri belli yerlere almış tıpkı n11 gibi.Binlerce kelimede çıkmak için seoya milyon dolar gömdüklerini sanmıyorum.

Seo kelimesinde çıkan şu anda birinci sayfada mı bilmiyorum bir site tarafında tam xxxx tl dolandırıldım.Ofisler referanslar gırla ama bana alexası 2 milyon olan blogdan çöpten tanıtım yazısına 500 tl harcadım dedi.Yani kafanızı biraz değiştirin.Sahibinden.com a a/b testi yapan bir arkadaşım vardı bunu yaptıktan sonra doping alımlarında %40 a varan artışlar oldu.Yani sizin çogu "illegal olan siteleriniz" için çözüm sunmuyorlar benim anladığım bu.Yani bonus.com.tr ye seo yapmışlar ama bu seo dediğini "kredi kartı başvur" kelimesine news kayıtlı siteden tanıtım yazısı çakmak değil.Doğru planlama.Hangikredi.com a reklam verip garanti.com.tr ile yönlendirip "request" yani başvuru sayısı çoğaltmak gibi.Bugun "canlı tv" sitesi kurup yasal ,izinleri almanız çok büyük paralar.Ama siz mobil uyumlu tema kurup sıralamada yükselmiyorum ben demeniz garip durmaz.Bugun smart tv hariç bir çok uygulama merkezinde uygulamalarım var.Mısırlı bir adam buldum.Sonradan vazçaydı Yani sitenizi googleye göre değil sadece kullanıcıya göre pazarlama yapıyorlar.

Bu işin ustası vs değilim.Bugun onlarca wp teması yapanlar var.Ama içinden biri dedi ki ".gif uzantılı banner olur mu sana html 5 tema yapayım bannera tıklayınca direkt aramaya geçsin mobilde" işte seo budur.Ben o kadar kelimede çıkayım.%20 verimle çalışırken adam oranı %40 çıkardı bir anda daha eksik olan siteler var.İşte bu var olan sitelerinde ki form dönüşleri beni yatırıma teşvik edecek.Yoksa seo yap mobil uyumlu tema deyip işin içinden çıkamayız.Aşk iksiri diye site açarsak sarı tema "hastalık" rengi oldugundan geri teper gibi.Umarım fikir verebilmişimdir.Seo değer verme değil,değer verdirme sanatıdır.Bana göre tabi