Bu işin türkiye'de ilklerini getiren, geliştiren ve bir dönem sektörün en üst'ü daima bizdik. Şans Hosting, Denizli Hosting isimlerimizle yıllardır siz çocuklar'a metin2 pvp hizmet'i sağladık, lakin 2013 sonundan itibaren sadece sunucu optimizasyon ve sunucu kiralama hizmetlerine yönelik çalışmalar sunmaktayız.
Dolayısıyla gerek forumda, gerekse takıldığınız turkmmo forumunda bizim yıllardır bu sektörde olduğumuzu görebilirsiniz. Ayriyeten bilgi ve birikim emektir, emek ise paradır. Her hangi bir iş yada her hangi bir teklifimiz için fiyatın uygun yada fazla olmasının değerlendirilmesini biz ve müşterimiz'e bırakın isterseniz.
Ben hiç bir zaman siz ve/veya sizin gibi firmalardan/şahıslardan hizmet almadığım gibi çocuk değilim ve bunu şahsıma hakaret olarak görüyor ilgili yerlere şikayette bulunacağım.
Çünkü; ben size hiç bir şekilde hakaret etmedim küçük düşürmeye çalışmadım sadece yaptığınızın yanlış olduğu konusunda sizi ve piyasa konusunda konu sahibini bilgilendirmeye çalıştım. Ancak
çocuk diyerek beni küçümseyen bir hitap şeklinde
bulunmanın yanı sıra benim bu sektörde ki faaliyetlerim hakkında belki de hiç bir bilginiz olmadan küçümsemeye çalıştığınızı görüyorum.
Ben bu piyasada hiç bir zaman en önlerde, göz önünde olmaya çalışmadım gösteriş yapmadım, kendi dostlarımla onların sunucularına yenilikler getirdim ve son 2-3 yıldır tamamen FreeBSD & MySQL üzerine çalışıyor olup 1'i veri merkezi olmak üzere 3 firmayla aktif olarak bu sistemlerin sorunlarını çözüme ulaştırmak için destek rolü üstleniyorum. Bu işlemler için de 2015'e kadar hiç bir ücret talep etmedim.
Konuyu daha fazla uzatmak yada baltalamak gibi niyetim yok, sizinle de tartışmıyorum yetkililere iletirim işlem yapılması gerekiyorsa yaparlar bu noktadan sonra kararı onlara bırakıyorum...
Kolay gelsin.