Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayda..
Bugün gidecektim ve gidemedim diye üzülmüştüm. Bildiğin rezillik hocam.
Tahmin ediyordum da bu kadar olacağını sanmıyordum.
UfukGuler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim yiğen gitmiş adımı zor atıyoruz diyordu.
Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de gitmeyi düşünüyordum ama internetten canlı yayın yapan bir arkadaş sayesinde vazgeçtim. 10 yaşında bebeler dolmuş. bizim neyimize oyun fuarı.
Hocam size şöyle söyleyeyim biz Tuzla'dan gittik. Sabah 8'de uyandım. Fuar alanına vardığımda saat 11:30'du. İçeri girdiğimde saat 3'tü. Ara geçen saatlerde soğukta, ayakta sıradaydık. İçeri girişimiz de sıkıntılı oldu. Çoğu kişi aradan kaynayarak içeri girdi, biz sırada bekledik. Araya kaynayanların dışında bir cosplaylerle girenler oldu çokça ve tanıdıklarını önden sokanlar da oldu. Giriş kapısının camı kırıldı. Baya sıkıntı çıktı diyebilirim. İçeride hiçbir şey kalmamıştı zaten. Teknosa kısmının girişteki güvenlik uyarıcısı kırılmış içerisi savaş alanı gibiydi. Diğer kısımlarda aynı şekildeydi. Yayıncılar desek ben kimseyi göremedim. Sadece dışarıda sırada beklerken MuratAbiGF gördük yemek yemeye gidiyormuş çevirdiler etrafını çocuklar hemen adam doğal olarak kaçtı

Yaş kitlesinden bahsedecek olursam; Burak Oyunda, Enes Batur vs yayıncılar geldiği için oldukça düşüktü. Annesinin kucağında gelenler de vardı. Bizim önümüzdeki çocuklar Lise 1'e gidiyorlardı. 2001'liler yani. O şekilde çok kişi vardı. Bu iş yapılacaksa bile ya ücretli yapılmalı ya da belli bir yaş sınırı koyulmalı.