Beyefendi, Ben de konunun uzmanı olarak diyorum ki bu kadar basit bir işlem için ücret istemek anlamsız geldiğinden bu işlemin ücretsiz yapılabileceğini yani konuya ve sizin bakış açınıza göre araştırılan fiyatlar içerisine 0 TL yazılabileceğini söylüyorum!
İstediğiniz yere şikayet edin eğer doğruları konuşup bilgileri paylaşmak suç olduysa ben suçumun karşısında cezamı çekmeye razıyım! Çünkü; Bilgi paylaştıkça çoğalır ve bilgi olmadan yapabileceğiniz ticaret olmaz!
Saygılarımla, iyi günler...
6 senelik bilgimi ? İki kod kopy paste yaparak bilgi toplanamaz. Heleki nette olan bilgileri kopy paste yapacağınız bir işleme 20 lira aşırı fazladır. İş yılda değil iş kafada biter. Nedense bu forumda en eski freebsd işleminde metin2 işlemlerini yapan kişi ben ve berkeyiz birde batu bey var. Neden göremedim sizin bu eşsiz bilgilerinizi forumlarda ?
Bu işin türkiye'de ilklerini getiren, geliştiren ve bir dönem sektörün en üst'ü daima bizdik. Şans Hosting, Denizli Hosting isimlerimizle yıllardır siz çocuklar'a metin2 pvp hizmet'i sağladık, lakin 2013 sonundan itibaren sadece sunucu optimizasyon ve sunucu kiralama hizmetlerine yönelik çalışmalar sunmaktayız.
Dolayısıyla gerek forumda, gerekse takıldığınız turkmmo forumunda bizim yıllardır bu sektörde olduğumuzu görebilirsiniz. Ayriyeten bilgi ve birikim emektir, emek ise paradır. Her hangi bir iş yada her hangi bir teklifimiz için fiyatın uygun yada fazla olmasının değerlendirilmesini biz ve müşterimiz'e bırakın isterseniz.