Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Maalesef Ülkemizde SEO adına çok fazla yanlış şeyler dile getiriliyor. Doğru bilgi veren de taşlanıyor. Çünkü SEO dediğimiz olgu tamamen bir ticaret ortamı, bu ticareti yapan insanlarda bu işin sırrını ulu orta açıklanmasından rahatsız oluyor. Maalesef Türk SEO siteleri gerçekten boş. Ben yıllarca takip ettim, o öldü, bu öldü sakın yapmayın dediklerinin bir çoğunun hepsi lafı güzaf. En güzel öğrenme metodu az buçuk İngilizcenin varsa yabancı kaynaklara yönelin. O zaman SEO dünyanızın 180 derece ters döndüğünü görürsünüz.
Google algoritmasının temeli backlinke dayalıdır. Bunu TRT nin bir belgeselinden öğrenebilirsiniz. Backlink olmadan Google da rekabetli bir sektörde yükselmeniz mümkün değildir, isterse iç seonun %100 Google uyumlu olsun. Aldığınız backlinklerinde derecelendirmesi var. Bunları da araştırıp bulun arkadaşlar.
Maalesef ülkemizin insanları bir bilgi verildiğinde hemen taşlanmasına alışmış. Ben ayrıca bilgilendim. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.