Arkadaşım öncelikle kendini sorgula. R10da kimse kimsenin siyasi görüşü veya mezhepsel yönelimine göre iş alıp vermiyor. Kimse kimsenin fotosuna bakıp iş alıp vermez. Önemli olan
referanstır.
Şimdi konu açmışsın aşağıdakileri yazmışsın. Photoshop işi yaparım demişsin 1 tane referans koymamışsın.
Selamünaleykum Arkadaşlar Evden Uzak Bir Şehirde Okul Okumaktayım Burs Alamadığım İçin Kendi Harçlıklarımı Kendim Çıkarmak İstiyorum Boş Vaktim Baya Var.... Makale, Photoshop, Website Kurulumu, Video Düzenleme, Editörlük..vs. Konularda Geçmiş Tecrübe ve Çalışmalarım Var Bu Konularda Eğitimime Katkı Amaçlı Çalışmak İstiyorum Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varsa Minettar Kalırım.
Üstüne başka bir konuda tema kodlaması hakkında soru sormuşsun yaptığın temanın resmini koymuşsun.
Şimdi ben sana photoshop işi vercek olsam şu çizdiğin temayı görsem yahu bir git allah aşkına derim. https://i.hizliresim.com/o98jlR.jpg
Üstüne başka konu açıp burs isteyip durmuşsun.
Güzel kardeşim biz de okuyoruz her arkadaşımız okuyor. Kusura bakma ama garsonluktan, hamallığa kadar iş yapan öğrenci arkadaşlarım var.
Sen bence şu konuyu açarak pirim yapma isteğindesin. Hatta emin ol sırf bu konuyu açtığın için 2-3 iş gelir. Hatta burs bağlayan bile çıkar.
Ama hayat bu kadar bedava değil.