google morelimi alt üst etti yemek yiemiyorum siteler geri atınca bende geri atıyorum :S
diyeceklerimi sakın yanlış anlama hocam?
1- anternatifli git.Whois,ip hosting başka bir pcde gireceğin hatta gmail bile açmayacagın bir sistem olsun
2-riski yay tek site ile bu tarz sıkıntı yaşarsın 187 tane sitem var
3-hep aynı tarz site kurma,bazen öyle bir sitelere denk geliyorum ki "bunu kesin xxx yazmıştır" diyorum site sahibine bir mail atıyorum cevap olarak "nerden anladınız? "
4-makalecini değiştir. üçüncü maddeye binayen
5-farklı sitelerde farklı yolları dene "footera birisini feda et,tanıtıma birini,birine sırf özgün içerik döşe gitsin"
6-üzülme ölenle ölünmez.Sitenden para kazanıyorsan,%20 sini ye %80 inin sitelere yatır.Yahudi mantıgı eğer zamanında 200 tl adwords harcamasaydım şimdi ne arabam vardı neden iş yerim.Türkiyede reklam verdik mi müşteri akacak sanırız.hem dükkanı sade ve temiz tut hemde reklamı iyi yap bol para değil.hedef kitle
7-örnek veriyorum evden eve nakliyat bu işin ayrıntılarını yaz "evden eve nakliyat yaparken koli nasıl yapılır" koy youtube yaz altına link hem insanlar faydalanır hemde farkındalık oluşturursun.Böyle bmw servisi vardı adam netten sorulan her soruya cevap veriyordu.Millette ustaya gidiyordu baya oldu site adını unuttum.İnsanlara sadece eşya taşıyoruz diye kurumsal site site açmanın googlede ve kamuoyunda faydası yok.
Daha eklerim istersen