Allah aşkına bu ''seo'' uzmanları neye gore uzman oluyor? Yani bilmediğimden soruyorum ama seonun 2 temeli vardır.
1) Sabit yapılması gereken şablonlar: Ki her sitede olmazsa olmaz kalıplardır, örnek: okunabilirlik, kullanım kolaylığı, hız vb.
2) Websiteleriyle dolup taşan internet dünyasında, ilk 10a girebilecek siteleri daha da eleyebilmek için googleın çıkardığı güncellemeler, zira o da haklı milyarlarca siteyi sıralarken birşeyleri baz almak.
Keza diğer arama motorları zaten hikaye. Sorum şu, hergün güncelleme getiren google varken karşılarında; bu uzmanlar seminerde ne anlatıyor? Backlink mi analtıyor, h*acklink mi anlatıyor, siteyi nasıl geliştirirsiniz onu mu anlatıyor, yoksa daha dün gelen bir XXX updateini denedi, yaptı, uygladı, oldu da bana anlatacak kadar çok mu tesst ettiler, nedir yani tam olarak bu kişileri uzman yapan?
Sorumun kısa şekli: Googleda arayıp cevabını bulamadığım birşey var ki onu analtıyor bu arkadaşlar, yani bana tam olarak ne anlatabiliyrlar da ''uzman'' diyebiliyoruz?
Teşekkürler