cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben resim optimizasyonundan gayet memnunum, hatta sorun çıkmasa tüm resimler için kredi bittikçe kredi alacağım

Hosting sorunu ile alakalı değil hocam sitemiz bulut sunucuda tek başına yer alıyor ve sunucu özellikleri 13GB ram 10GHZ/5CPU işlemci litespeed lisansı vs. özelliklere sahip ki ne vakit resim optimize etsem akabinde bu sorun oluyor, ben acaba bağlantı kurduğu ve kalan kredi bakiyesini düşürdüğü yer ile alakalı veri iletip kontrol sağladığı amacıyla olabilir mi diye düşündüm, yani belki alakasızdır ama bu durum ancak resim optimizasyonu sonrasında oluyor bu ağırlaşma, harici ihtimal bırakmadık.
resim optimizasyonu sırasında sitede eğer ağırlaşma oluyorsa elbette buna resim optimizasyonu neden oluyordur. ama 5 çekirdekli bir serverda bu durumun olması çok komik çünkü basit hosting paketlerinde bile bu sorunla kimse karşılaşmadı.

DorukMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Eklentiyi kullanmak istiyorum fakat "Sıkıştırmayı Etkinleştirin" hatası alıyorum GTmetrix ve Pagespeed sayfalarında. Hiçbir cache eklentisi yüklü değilken ya da farklı eklentiler yüklüyken bu uyarıyı vermiyor, sadece WP Fastest kullandığım zaman oluyor.

Çözümü belli bir durum mudur? @Prostavaryo
css ve js dosyaları birleştirildiği için kaynakların boyutları artıyor. bazı hosting firmaları gzip için bir üst limit koyuyor. eğer o limit aşılırsa gzip devre dışı kalıyor ilgili dosya için.