EldemTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak kolay kurulum seçenekleri mevcuttur.
Redhat Package Manager kullanan sistemler (RHEL based: CentOS, CloudLinux, Fedora vb.):
yum install -y mysql*
Advanced Packaging Tool kullanan sistemler (Debian based: Ubuntu vb.):
apt-get install -y mysql*
Package kullanan sistemler (BSD based: FreeBSD, DragonFly vb.):
pkg install -y mysql55-server
FreeBSD 10.0 ve üzeri için geçerlidir alt sürümlerinde PKG sistemi düzgün çalışmamaktadır düzenleme için kaynak kod paketlerinden build yapılmaktadır...

Bu konuda sağlam referansları (Firma & Şahıs) olan bir uzman olarak sunucu hızına bağlı olarak 2 ile 5 dakika gibi kısa süren yazılım kurulumuna 20 TL fiyat vermek ne demek iyi düşünün lütfen.

Ben böyle bir fiyat vereceğim zaman; Yazılımların kurulumuna ek olarak optimizasyon ve ek olarak yüklenen dosyalarda bulunabilecek hataları & hata oluşturabilecek komutları yeniden yapılandırıp sorunsuz bir sistem teslim ediyorum.

Aynen katılıyorum...
Bulunduğunuz kategori Oyun Sunucusu olarak tabir ediliyor, ücretsiz bir bilgi talebi yada teklif istenilmediğine dair bir mesaj konu içerisinde yer almıyor ve buna ek olarak müşteri fiyat araştırması yaptığını dile getirmiş, dolayısıyla dile getirdiğiniz şeyler tamamıyla hayal dünyanızda ve kurgunuza yönelik gerçekleştirdiğiniz küçücük ufacık düş kırıklıkları, r10 bilgi paylaşım olduğu kadarıyla bir ticaret forumudur. Dolayısıyla tüm bunları göz önünde bulundurursak mesajlarınızın ne derece gereksiz olduğunu idrak edebileceksinizdir. Konu ile teklifimize yönelik mesaj gönderimine devam edilmesi halinde, ilgili mercilere şikayetimiz gerçekleşecektir.
Iyi forumlar.