Sunucuyu değiştirdiğimi ve daha fazla güvenlik önlemi aldığımı söyledim hocam zaten.
Ayrıca tek tek silmeyle log bitmez silseydi tamamını silerdi, incelemek günlerimi aldı benim oda aynı benim gibi incelemek ve kendini bulmak zorunda ( ki öyle biri yok )
Evet haklısınız, kesin %100 cpanelde açık var ve bu açıktan bir tek sizin kıytırık sunucunuz etkilendi.
Cpaneli geliştiren
yaklaşık 200 kişi, kullanan onbinlerce kişi sizin gördüğünüzü görememiş olabilir.
Daha logları nasıl inceleyeceğini bilmeyip logu kendi pc sine indirip harici programlarla satır satır incelemeye çalışan birisiniz ve tavrınızdan, yazdıklarınızdan yola çıkarak, güvenlik önlemi diye aldığınız şeylerin "how to secure cpanel server" şeklindeki bir google aramasında çıkan sonuçlardan öteye gitmediği belli. Burada çıkıp cpanelde bug dan bahsetmeniz gerçekten komik oluyor.
Bunları sizi yermek için yazmıyorum, dostça bir uyarı olarak almanızı ve aşağıdaki belgeye bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.
Alıntı
Problemi çözecek bir kaynak kodu yaması yazamadığınız veya eski bir sürümde test edip, hatanın kaynağının ne olduğunu ispatlamayı beceremediğiniz sürece muhtemelen yeterince emin değilsinizdir. Bunu web sayfalarına ve belgelere de uygulayabilirsiniz; bir belgelendirme "hatası" bulabilmeniz için onun yerine yazılacak metni hazırlayabilmeniz gerekir.
http://belgeler.org/howto/smart-ques...ions-foundabug