sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırak fanusu manusu taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışmayı emanet yorumlarla nasıl etikili olunur arayışlarını, yorma milleti gece vakti git aslanlar gibi iste kızı, sevdiği erkeği elinde çikolata çiçekle kapıda görüp'te the best of çıldırmayan kızı daha Alah yaratmadı, çıldırtmanın nirvanasıdır emin ol, he sonrasında sen bir ömür çıldırıyorsun ama o kadarda olsun artık....

EK : Konu Off Topic Yanlış Kategorideyiz.
Hocam, o gün geldiğinde çok daha güzelini çok daha özleini yapacagım..Allahın izniyle peygamberin kavli ile inşallah o da olacak Sagolun

BFOlmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir cümleyi, hislerinizi farklı kişilere video çektirerek söylettiren bir arkadaş vardı.

Öyle birşey olabilir aslında.
Bionluk.com da olabilir...Hiç aklıma gelmemişti..bionluk ta yapılıyor bu tarz videolar Buna karar verdim sagolasın hocam

maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cartoon Character güzel olur
senden ödünç almıştım hocam..lkarakterler süper ötesi...bigün kapınızı çalacagım

Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özür dilerim ama bu çok abes ve hakaretvari birşey Berbat ötesi.. Ne romantikliği var nede espirisi. Kaldırın bunu burdan
Vazgeçtim Sonuna kadar haklısın.eyvallah uyarın için..mal değilizki tapumuz olsun