Bugün ne hikmetse 0850 900 03 03 numaradan bende arandım. Muhtemelen site sahiplerine firma rehberlerinden ulaşıyorlar. Google 'dan arıyoruz siteniz için adwords reklam kaydınız oluşturuldu gibi saçma sapan bir satış tekniği ile pazarlama yapmaya çalışıyorlar .
Valla numaraya dikkat etmedim hocam fakat hakikaten böyle saçmalık görmedim zaten arkadaşları bilgilendirmek amacıyla açtım konuyuda gülelim eğlenelim
Adamlar tereciye tere satıyor.Emeklileri dolandırırsınız tamamda webmaster seo işinden anlayan adamları nasıl dolandıracak bunlar.
Sormayın hocam ya konuşurken bile gülesim geldi vaktim olsa bir güzel dalga geçerdim ne yapıcaksınız sosyal imleme mi forum tanıtımı mı vs. diye bir güzel vakitlerini harcardım da işim vardı
Benzer kişilerin firmamızı aralıklarla aradığı doğrudur
Bizlere de x x x kelimelerinde sizleri google kayıt ediyoruz ve bu işlem ücretsiz diyip duruyor telefondaki arakadaş. Ki bahsettiği x x x kelimesi bizim sektörümüzle bile alakası olmayan bir kelime olup, sektörümüzle alakalı kelimelerde zaten adwords ve seo anlamında sürekli lideriz dediğimde; kem küm edip afallıyorlar.
Bize direk ücretli diye söylediler, ne kadar olduğunu sormadım ama ücretsiz olacak bir şey gibi konuşmaya başlamıyorlar zaten, 3 yıl önce YAPTIRMIŞSINIZ ki öyle bir şey yok, süresi bitmiş yeniletmezseniz İLK SAYFADAN düşeceksiniz diyor. Komik yahu.

Son zamanlarda bu tür saçmalıklar iyice arttı. Pazarlama stratejilerini bir an önce geliştirmeleri lazım, arayan arkadaşlar bilgisiz olmakla beraber, ikna edici olması açısından özellikle bayanlar oluyor.
Aynen öyle hocam bilgisiz bir bayandı beni arayan kişide. İnsanın gülesi geliyor böyle şeylere.