duygugemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar değer verdiğiniz birine yapacağınız sürprizi başkalarına danışmanın mantıklı olmadığı kanısındayım. Bunu önce belirteyim.

Konudaki tavsiye edilen hediyelerin çoğu joker. Herkesin her sevgilisine verebileceği, değersiz, çoğu da gülünç şeyler. Milletin ağzına sakız olmuş, daha önce başka bir sevgilinize verdiğiniz veya belki de kız arkadaşınızın daha önceden almış olabileceği hediyeleri kafadan eleyin. Geçtiğimiz yıllarda (belki hala vardır) bazı arkadaşlar cam fanusların içerisine 365 adet küçük kağıda mesajlar yazarak r10'da satıyordu. Bunları alıp sevgililerine hediye edenler, hatta çok mutlu olduğunu yazanlar vs. de görmüştüm. Düpedüz yalan! Bir tek mesajı dahi size ait olmayan, hiç emeğinizin bulunmadığı ve herkesin herkese verdiği bu tür hediyeler etkileyiciden ziyade olsa olsa gülünç olur Burada bahsedilen tapu senedi de aynı şekilde. Neyin tapu senedi? Taşınmaz malın tapu senedi olur benim bildiğim.

Fazla uzatmayayım, bana kalırsa; güzel bir şey istiyorsanız kendi aklınızı, emeğinizi kullanın. İlla da klişe bir şey alacaksanız çiçek sepetinden bir çiçek veya çikolata sepeti vs. alabilirsiniz. En azından yersiniz
Sizinki de çok ama çok mantıklı

Fanus konusund ada gerçek hissettirdiklerimden onunda "kendini değerli hissettiren ve ona hitap ettiğim kelimelerden kelimeler dökersem" daha etkili olur...

Ayrıca çiçek sepetini de kullanacagım..