tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde hep derlerdi de inanmazdım çıtayı yüksek tutmamak lazım, kademeli olarak arttırmak lazım. Şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Zorunluluktan değilde onu mutlu edebilecek birşey arıyorum. Bir fikrim var aslında ama emin olamadım. Onuda hemen paylaşayım belki uygulamak isteyenler olabilir;

Bizim 1 yıllık evlilik ile birlikte haftaya 5.senemiz.
5 farklı boy kutu alarak her birinde o yıla ait bir anı - fotoğraf ve birde not koymak. Kutularıda iç içe koyup hediye etmek.

Şuan aklımda bu var belki konuya birşeyler yazıldıkça farklı fikirler gelir.
Aynen hocam haklısın..Çıta hep seviyeli kalması lazım...Herşeyin aşırısı zarar..Bu yüzden "az ile yetinen ve ucuz ile mutlu olmasını bilen" sevdiğime değersi ama degerli hiseetiren bişeylerin çabasına girdim...

Onunla benim karikatür resmimiz, Güzel bir hediyelik nostalji paketi, dediğin gibi kutularda yaşanmışlıkların sıralı bir şekilde güzel bir paket edilmesi..Bunlar ince bakınca parayı değil, mutlulugu temsil etmesi açısından güzel hediyeler...

Aslında bizim erkek olarak kaçırdıgımız nokta, göz boyama, parayı gözüne sokmaya çalışmamızdan kaynaklanıyor.Aslında paraya deger veren kızlar zaten öyle böyle...Bugün var yarın yok hayatımızda...

Ama mutluluga deger veren, onun saç telinden bir kaç telin bizimde saç telimizden bir kaç telin bir fanusa koyulmasından dolayı yaşayacagı sevinç çok özel ve senelerce ilk günkü hafızasını koruru...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:24:40 -->-> Daha önceki mesaj 01:22:13 --

robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hoşuma gitti...Bunu ben favorilere alayım... Bir dahakinde nasip olursa alayım...

Ama önce maddi degeri az olan ve maddi degeri az olan ile mutlu olmasını görmek istiyorum... Ama dediğin gibi hayran kaldım...Ekliyorum listeme....Kesin alacagım