Karikaturunuzu cizdirebilirsiniz.
Fotokitap yaptitabilirsiniz internette sevgiliye kitap seklinde aratin.
Ozel cift kisilik sinemalar var oraya goturebilirsin. Oda gullerle kapli romantik bir ortam.
Arkadasin dedigi gibi nostalji sepeti alabilirsin.
Bunlari ben zamaninda sevgilime yapmistim ve etkilenmisti. Suan evliyiz

ve yildonumu haftaya bende kararsiz kaldim ne yapabilirim diye. Konunuzu okumusken fikirlerimi paylasayim dedim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir iki arkadaş ta aynı buna benzer şeyler söyledi..İnternetten bakayım hemen..
Ayrıca hocam önceki kız arkadaşıma ilk tanışma faslı için sevdiği sabah saatlerinden öğleye kadar mekanı kapattım.Güller, keman derken çok çok çooookkkk sevindi.Mutlu oldu...Akşamına ayrıldık...Hala şaşkınım..Bu kadar masrafa girip akşam ayrıldık

Garson hatta sordu.Abi evlişik teklifi mi edeceksin diye

** yok daha ilk tanışma faslı için deyince abi helal olsu ilk defa tanışma için mekan kapatan kemancı tutan güller vs vs döktüren biriyle tanuışıyorumd dedi..
Galiba kız kaldıramadı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:10:52 -->-> Daha önceki mesaj 01:07:22 --
Oooo bizim forum gün işinede girmiş. Arkadaşlar haftaya kimde buluşuyoruz ??
Kız arkadaşını çıldırtmak istiyorsun daha önce yaşadığın bir aşktan dolayı çocuğunun olduğunu ailenin bile bilmediğini her ay düzenli para gönderdiğini söyle bak nasıl çıldırıyor ondan sonra
Hatta cüzdanına küçük bebek resmi koy ağlamaya başla bak bu oğlum de.
Baz o zaman bırak çıldırmayı direk soluğu mahzar osmanda almıyormusunuz
Gülerken haykırmamak için kendimi zor tuttum

Hocam sen evlilik yolundaki bu ciddi ilişkimizde sevdiğim kızı ya hapise gitmesine vesile olursun yada kalpten öbür tarafa
Bu işte en az bir ölü varda o ben miyim hediye almak istediğim kız arkadaşım mı
Kız cinayet işler yada kesin kalpten gider..Yada harbiden ÇILDIRIR Bakırköye gider...