Hocam öncelikle merhabalar,
Baştan belirtmek isterim r10 üzerinde ilk defa bu tarz bir yorum yapıyorum.
Bu mesajımı siz ve umarım okuyanlar yanlış anlamazlar. Ben hayatımı dişiler, dişi psikolojisi ve baştan çıkarmaya adadım. Ve tecrübelerime istinaden bazı fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Belki sizin ilişkinizde olaylar çok farklıdır ancak bu mesajı okuyan 1-2 kişi bile aydınlansa yeterli olur benim için. (Yanlış anlaşılmasın tekrardan, çok şey bildiğimi ima etmiyorum burada.)

İlişkinizin derinliği nedir? Aranızda bulunan bağ nedir? Flört aşamasında mısınız? Sevgili misiniz? Ve cinsellik dair paylaştığınız şeyler var mı? Bunları bilmediğim için genel bir yorum yapmak istiyorum.

Öncelikle okuyan arkadaşlar aranızda bir bağ yok ve sadece kızı etkilemeye çalışıyorsanız KESİNLİKLE HEDİYE ALMAYIN. Bu şu anlama gelir ben eziğim, ben seni kendi karakterimle değil hediyelerimle etkilemeye çalışıyorum gibisinden. Dişiler bunu direk bilinç altında anlarlar zaten. Ama teşekkür edip geçerler. Sizi de sadece arkadaş olarak görürler. (Aksi bir durum yok ise.)

Aranızda bir bağ var ise elbette hediyeler alınabilir. Ancak maddi değeri kesinlikle yüksek olmayan şeyler olmalı derim ben. Ve aynı şekilde karşı tarafta sizin için bu kadar hediye konusuna değer veriyor mu? Eğer hayırsa, hediye alıp sadece karşı tarafın egosunu okşamış olacaksınız. Bunu da asla önermem. Çünkü sizden daha çekici onun egosunu okşamayan birini bulduğu anda muhtemelen sizi bırakacatır.

Sizin mesajınızda ise kız arkadaşım demişsiniz. Hocam, ben uzun süredir ilişki yaşadığım kız arkadaşıma böyle bir şey almıştım belki ilginizi çeker: https://www.ciceksepeti.com/nostalji...sepeti--hf4776

Bu mesajı içimden geldiği için yazdım, amacım tepki almak değil.