Bakınız öncelikle burada ben r10 ortamında bu hesabımın yeni olduğuna aldanmayınız benim asıl hesabım @ozgurisikkk kullanıcı adlı r10 hesabımdı.

Ve fırat andiç denen haysiyetsiz olayına gelince bu şahıs türkiyenin en *********** insanıdır listelerden abone gelme zamanında benim kendi müşterilerimin dahi liste satacagım diyerek parasını yeyip ziraat bankasından ödemeyi geçip ancak lsiteyi vermeyen bir şahıstır bu. Ben kendimi gizlemeye çalışan birisi olsam zaten ıp adresimi vs.vs. değişirim Konuyu bilmeyen arkadaşlar lütfen ya detayı pm olarak istesinler konu anlatılsın ondan sonra gelin buraya deyin ki özgür kardeşim sonuna kadar haklısın senin gibi insanları bulmak zor ders vermeye devam et dersiniz bu şahısın bana anne bacı bütün sövüşlerinin hepsi hala mesaj olarak kayıtlarda ve ses kayıtlarıda mevcut Bu 715k profile kim çalıntı diyor ? ben kendi emeklerim ve thundertbolt yani uğur ile ortaklaşa bir takım çalışması ardından hesaba yeniden erişim sağladık ve facebookta ki güncel olaylarımız zaten kapanan hesapları açma vs.vs. Varsa hala kafasında soru işareti olan arkadaşımız skype buyursun gelsinler ben bir ekran paylaşımı yapayım sizlere fırat andiç denen şahısın bana attıgı mesajlar için

Allah'a bin şükürler daha sebepsiz yere keyfiyen kul hakkına girecek kadar ahmaklaşmadım

detay ve ekran paylaşımı isteyenler için skype ; ozgurisikkk

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09:01 -->-> Daha önceki mesaj 23:05:12 --

SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.webmastersitesi.com/faceb...ikkat-edin.htm konu hakkında bilgi verirmisiniz ?
gerekli açıklamayı ben ve beni tanıyan arkadaşlarım yapıyor saboces

gerekli ekran görüntüsü almak için skypeye beklerim sizleri ; ozgurisikkk