Konu
715K Orjinal Takipçili Hitli Profil
17-12-2015, 21:18:01
Thunderbolt
EnginYILDIRIM adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kimin kiminle husumeti olursa olsun kendinizi o adamın yerine koyunca sizde *********** dersiniz. Sonuçta her ne olursa olsun bu insanlara risk ve teşkil arz eder
Not : f.a isimli kişinin kendisiyle alakam yoktur
Kısaca birinin ismi *********** diye çıkar başkaları alttan alttan olan biteni yapar bence guvenilmemeli bu konu sahibine bu konuda fazla yazmayacağım iyi geceler.
hocam özgür ışık isimli kişinin fırat andıçın hesabını hacklediğini bende biliyorum zaten burada sıkıntı yok zaten aynı görüşdeyim ve hacklediğinde bunu grupdada paylaşmıştı ve sanırım 1 gün sonra fırat andıç hesabı geri alıp sayfaya dönüştürdüğünüde biliyorum .benim konuya yazmamım sebebi bu konu içerisinde satışa cıkardığı hesabın özgüre ait olduğunu ve bu hesap yaklaşık 1 yıldan fazladır kapalı olduğunu ve benim yardımımla açıldığını belirtmek istedim . özgür ışık başkasının hesabını yada hackleyerek ele gecirdiği başka hesap yok zaten bu işlerle uğraşan biri değil ısrarla bunu söylüyorum . fırat andıcın hesabını fıratın özgürü dolandırması üzerine özgürde ona ders vermek ıcın bu işlemi yapmıştı ve fıratın ismiyle aynı şekılde olacak 1kımlık belgesiyle bu işlemi yaptı bunuda biliyorum .çünkü bunları hem fıratın (fake isimle grupda iken )fıratın kendiside biliyordu kendine göre canı yandı diğer sitelerde onu ++ kişi olarak reklamını yaptı .
kısaca özeti şudurki :dolandırıcının biri 1 kişiyi dolandırdı ve dolandırılan ve mağdur olan kişide ona karşılık olarak böyle 1 işlem yaptı .sizi dolandıran biri olsa siz ne yapardınız sanal üzerinden siz söyleyin.