konu sahibini ben yaklaşık 4 yıldır yada fazlası tanıyorum .özgürün bu tür işler yapmadığınıda cok iyi biliyorum .

webmasterda konu açan kişi daha önce r10 da dolandırıcılar kısmında adı çıkmış fırat andıç isimli kişidir ve webmasterda delil olarak verilen ss içeriğindeki ESKİMOLAR isimli grupda bana aitdir bu yüzden bu acıklamayı en azından kendi adıma yapmak istiyorum oradaki grup isminin geçtiği için . fırat andıç isimli kişi ile özgür ışık isimli kişi arasında sorun teşkil etmiş ve özgürde sanırım bu kişiye ders vermek için onun hesabını ele gecirip kendine göre 1 işlem gerçekleştirmiştir

satışa sunduğu hesap ise kendisine aitdir yani başkasına ait hesap satışı yapmamaktadır . bu satışa sunduğu hesap daha önce kapalı konumdaydı ve benimde yardımımla bu hesap açılmıştır bu sebebden bunu belirteyim .

hatta daha ileriye gideyim aynı yöntem ile r10 da moderatör olan 1 arkadaşımızında hesabın açılmasını sağladım bunuda ayrıca belirteyim .özgürün de hesabı kapalı idi bende açılmasına vesile olup yardımcı oldum . şuan satışa çıkardığı hesap kendisine ait 1 hesapdır . fırat andıç ile özgür arasında geçen 1 husumetden dolayı fırat andıç özgür ışıkı kendine göre +++ kişi olarak etrafa reklamını yapmıştır.

konu ile açıklama sanırım herkesin aklında kalan soru işaretlerine cevap olabilir diye düşünüyorum .

bahsi gecen grupda ise şuan r10 üyesi 1 kaç arkadaşımız daha bulunmaktadır .orada genellikle yardımlaşma amaçlı bulunmaktadır . eski site sahipleri panel site sahipleri gibi kişiler bulunmaktadır 2013 den beri orada bulunmaktayız .facebook-instgram ve twitter gibi işlerde uğraşan site sahipleri yada ilgilileri orada bulunmaktadır .fırat andıç isimli kişide orada fake 1 isimle katılmış ancak daha sonra kendisinin fırat andıç olduğu tespit edildiğinde ben grupdan banladım ayrıca bu kişiyi moderatör 1 arkadaşımıza ihbar olarak belirttim ve o zaman r10 formundanda banlandı .

açıklamayı dediğim gibi hem özgür ışık isimli kişiyi eskiden beri tanıdığım için hemide oradaki ss içerisinde adı gecen grup sahibi olarak yapmak istedim

İyi Forumlar ..