Sowyet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitem herhangi bir şirket felan değil normal wordpress blog sistemi olmasına rağmen farklı arama konumlarında farklı yerlerde çıkıyor.

blog için bu söylediklerinizi yapmam gerekiyor mu bana pek mantıklı gelmedi sonuçta tüm Türkiye'ye hitap ettiğimiz için.
- Bir şirket olmanız gerekmiyor. Bir şirket olmasanız bile belirli bir adres tanımlayabilirsiniz Google'a. Adresinize gönderilecek posta ile adresinizi doğrulamış olacaksınız.

- Wordpress'i sadece blog sistemi olarak algılamayın, başlı başına bir içerik yönetim sistemi. Ben bütün projelerimi wordpress ile gerçekleştiriyorum, e-ticaret dahil.

- Lokasyon bazlı aramalar belirli konularda etkili, örneğin paintball oynamak istediğinizde "paintball" ya da "paintball istanbul" diye arama yaptığınızda Google size İstanbul sınırları içerisinde bulunan paintball firmalarının websitelerini ilk sıralarda gösterecektir.

- Genel bir blogtan söz ediyorsak ilgili konularda lokasyon bazlı içerik üreten(güzellik merkezleri gibi) siteler daha öne çıkacağından farklı konumlarda sitenizin sıralamaları farklı görünecektir. Fakat siz belirli bölgeleri hedeflemiyorsanız bu sizin için dikkate alınacak bir konu değil.