Merhaba arkadaşlar.
Benim Adana baraj yolunda Vodafone Yetkili Silver bayim var. Bugun saat 15:00 sıralarında annem kızımın hasta oldugunu söyledi bende alel acele dükkanı kilitleyip kızımı doktora götürdüm.
Yoldayken yandaki esnaf abimiz aradı bir kadının dükkanımın önünde bağırıp çağırıp benim hakkımda ( ***********, sahtekar, hırsız ) gibi itamlarda bulunduğunu belirtti. Bende kendisine öyle bir şeyin olmayacağını bir şikayeti varsa polise giderek hakkımda şikayetçi olmasını söyledim.
Her neyse çocuğum hasta olduğu için takmadım kapattım konuyu. İş yerime geldiğimde etrafımdaki esnafların yolun karşısındaki esnaflarda dahil olmak üzere kadının burayı birbirine kattığını bağıra çağıra dükkanımın önünde. " *********** bu adam sahtekar, hayatımı bitirdi banka hesaplarımı boşalttı diye tüm herkesi sokağa dökmüş. Bizim yan dükkandaki esnaf abimde kadını sakinleştirip olayın ne oldugunu anlaması için karşımızdaki bankaya göndermiş ve kadının parayı kendinin çektiği ve unuttuğu ortaya çıkmış. Sonra kadın çekmiş gitmiş..
( Niye benden şüphelenmiş 1 yıl önce kendisine faturalı hat üzerinden telefon verdik. 1 ay sonra arayıp evrağın ulaşmadığını ( ki gerçekten evrak ulaşmamış ve hattı iptal edilip hem ona hem bana ceza kesileceği için ) kendisini arayip kimlik fotokopisini istedim ve gönderdi bende evrakları vodafone gönderdim olay kapandı )
Şimdi ben kendisinden yarın gidip ticari itibarımız zedeleyip hakkımda yalan yanlış hakaretler ettiğinden dolayı savcılığa şikayette bulunacağım. Sizce haklımıyım değilmiyim.. Bir sürü kişi toplanmış başına çevredeki esnaflar dahil olmak üzere herkesi başına toplayıp benim dükkanımın önünde hakaretler yağdırmış..