ücretsiz eklenti olarak kullanıyorum. her içerik girdiğimde otomatik cacheyi boşaltıcak mı hiçbir ayar yapmadan ?
"Yeni Yazı" (new post) seçeneği eğer seçili ise her yeni yazı yayımlandığında cache otomatik silinecektir.
hocam eklenti için bir kaç kere resim optimizasyonuna kredi aldım fakat ne zaman bu resim optimizasyon işlemini başlatsam, başlattıktan sonra epey bir süre optimizasyonu durdursam bile sunucunun Server Load kullanımı tavan yapıyor ve aralıklarla site kitlenecek kadar ağırlaşıyor. Sorunun daha öncesinde bununla alakalı olabileeğini hiç düşünmeden siteyi komple en az 2 kere bakımdan geçirdim, veritabanı ve siteyi rahatlatmak adına epey çalışma yaptım düzelmedi, 1-2 hafta içerisinde kendiliğinden düzeldi. Dün itibariyle varolan kredim ile yine resim optimizasyonu yapayım dedim dün 2 saat civarı çalıştırdım. Çalıştırma sonrası şu ana kadar site aralarda ciddi derece ağırlaşıyor...
daha önce bu konuda hiç sıkıntı yaşayan görmedim. şunu hemen belirteyim; eğer geri ödeme talep ediyorsanız hemen geri ödemenizi yaparız. yavaşlığa gelince; eğer sistemi kitleyecek kadar yavaşlığa neden oluyorsa hosting paketinde size ayrılan limit çok düşüktür sanırım.