Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

- Şu an hali hazırda 26 adet wordpress tabanlı sitem mevcut,

- Sitelerimin günlük toplam hiti 50K'ya kadar çıkabiliyor,

- Anlık online zaman zaman 2.5-3K civarı olabiliyor,

- Aylık 800 GB'a kadar trafik gerekebiliyor,

- ioncube , PHP son sürüm vb. eklentilere ihtiyaç duyan detaylı wordpress temaları kullanıyorum,

Bana minimum problem çıkartacak, 7/24 destek alabileceğim, sunucuya kendim erişim sağlayıp reset falan atabileceğim bir Hosting arıyorum.

Reseller, VPS, VDS hangisi aradığım Hosting'e uygunsa önerebilirsiniz. İstenilen zamanda şu anki Hosting'den taşıyabilecek arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum. Şartlarda anlaşırsak uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.

Merhabalar,

Reseller hizmetinde sitelerinizin ayrı kaynaklara sahip olabileceği için birbirinden bağımsız olarak çalışacaktır ve birbirini etkilemeyecektir. Ancak belirttiğiniz şekilde anlık yoğun hite sahip siteler için reseller hizmetinde site başı verilen limit yeterli olmayabilir. Bu bağlamda yüksek ziyaretçili olan sitelerinizi bu paketlerden ayırarak farklı premium paketler içerisinde barındırabilirsiniz. Siteleriniz hakkında detaylı bilgi alabilmemiz ve size özel çözüm önerilerinde bulunabilmemiz için bizimle iletişime geçin lütfen.

Yüksek ziyaretçi kapasiteli siteler için yayınladığımız premium managed ssd cloud hosting paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

https://www.cloudbunny.net/premium-m...ud-hosting.php

Teşekkürler
CloudBunny.net