Bir yıldan uzun bir süredir profesyonel makale yazarlığı ve haber editörlüğü hizmeti vermekteydik tekrardan iş alımını aktif hale getirdik ve yeni web siteleri ile uzun soluklu çalışmak için hazırız.
Çoğunlukla Teknoloji, Ekonomi, Sağlık ve spor kategorilerinde gün içinde trend olan haberleri belirlemekte ve haber girişlerini sağlamaktayız. Bunun dışında
makale yazarlığı düşünen müşterilerimiz için ise başlık incelenip seo uyumluluğu ile beraber yazılıp teslimat yapılır.
Normal haber editörlüğünde haber giriş başına talep edilen ücret 1,25

dir. Anlaşma konuşmasında ise uygun görülürse eğer indirim söz konusu olabilir.
Normal Haber Editörlüğünde Ne Yapılır?
Normal haber editörlüğünde belirlenen kategoriler üzerinde incelemeler yapılır ve o gün o kategori de trend olan konular hızlı bir şekilde hazırlanıp %100 özgün bir şekilde sitenize giriş yapılır.
Bu hizmetimizde ise
Google NEWS düşüncesi olan müşterilerimiz için de destek vermekteyiz. Bununla beraber
Google ADSENSE başvurunuz alınmamışsa / kabul olmamışsa gerekli işlemleri yapıp %90 ihtimal ile başvurunuzu ücretsiz olarak kabul ettirmekteyiz.
GOOGLE NEWSE KAYITLI HABER SİTELERİNİN EDİTÖRLÜĞÜ
Siteniz Google NEWS kayıtlı ise başlık - açıklama %100 özgün içerik telif hakkı almamasından dolayı bir kaç yeri değiştirilerek giriş yapılır. Bu hizmette ise haber başına alınacak ücret 0,40

dir. Ancak ben bu hizmette de özgün haber girilmesini istiyorum diyorsanız haber başına ücreti 1,25

den hesaplayabilirsiniz.
MAKALE YAZARLIĞI
Ben başlıkları vereyim siz o başlıklar üzerinden yazın diyorsanız eğer 100 kelimesi 1,00

üzerinden sizlere makale yazarlığı hizmeti de vermekteyiz.
REFERANSLAR İÇİN PM İSTEYİNİZ! * Referans yerine şu siteye 1-2 makale yazda görelim demeniz daha mantıklı ama yine de siz bilirsiniz 
İLETİŞİM
Özel Mesaj