Seti siz niye satıyorsunuz anlamadım zaten hali hazırda satışta sitede kampanya falan yok ortada. Benim anladığım önce para toplayıp daha sonra seti alıp ödeme yapanlara göndermenin yanı sıra kendinizin de faydalanması ve arta kalanla da kazanç elde etmek yani
1 seti satma nedenim setin sahibi davuthocanın r10.net hesabi olmaması ve 1 ocakta sitesi kapatmak istemesi son kalan setler bunlar benim aracılıgımla ve fikrimle kampanyalı bir şekilde satısa sunulması birdaha satısı olmıycak 1 ocaktan sonra
2 sitede kampanya vardı kampanyayı davut hoca bitirdi biz r10 özel kampanya yaptık satılsın diye
3 - ödeme yapılan hesap direk davuthocanın paypal hesabıdır benim hic bir şekilde kazanc yada bir şey istediğim yoktur sadece davut hocaya yardımcı olmak isteyisimdir zaten bu setler bende mevcuttur 1.5 sene önce almıstır
inanmak istemeyende alttaki email adresine davut hocaya sorabilirler
iletisim@phpakademi.com rcegitimtv@gmail.com
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:55:41 -->-> Daha önceki mesaj 00:53:57 --
Pp ile baskalarinin hakkini satmak etik degil firma sizi dava etse 9 tl icin be kadar tazminat odersiniz bilginize
hocam zaten setin sahibi davuthoca r10 hesabı olmadıgı için böyle birşey yaptık davuthoca ile anlaşmalı olarak yapıyoruz kimsenin hakkını yemiyorum isterseniz sorabilirsniz
rcegitimtv@gmail.com iletisim@phpakademi.com
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:03:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:55:41 --
Arkadaslar bu eğitim setleri video ceken kişiyle anlaşmali olarak satilmaktadir benim hicbir kazancim yoktur sadece araciyim amacimiz ocakta kapanacak phpakedeminin setleri satmaktir ... Herkes ögrensindiye
böyle birşey yaptik ama insanlara iyilik yaramiyor seti müraacat edip kaldirtiyorum herkese iyi aksamlar