akinciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50.000 site için tek tek hosting almak yerine sunucu alıp bunlara ihtiyaç oldukça domain ekleme daha uygun maliyetli olacaktır. Sitelerinizin trafiğine göre onlarca sunucu veya büyük ölçekli bir bulut sunucu sistemi kurdurabilirsiniz.
50.000 hosting ve domain aynı zamanda 50.000 e yakın müşteri demek.
Bu müşteriler ile ilgilenecek bir firma ile çalışmak daha mantıklı geliyor.
Birde devamlılığı olan bir firmanın ilgilenmesi birazdaha mantıklı geliyor bana

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:56 --

kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
akinciyiz doğru söylüyor, hosting yerine sunucu kiralayıp 50 bin hosting için class ip de temin ederek projenizi yönetebilirsiniz. Bu şekilde hem maddi hem manevi olarak zor durumda kalabilirsiniz. Domain için de natro veya ihs gibi firmalar ile görüşerek 50 bin domain için teklif isteyebilirsiniz.
50.000 e yakın hosting, domain ücretsiz olarak kendi müşterilerime hediye olarak verilecektir. Sunucunu yönetimi ve müşteri ticketları ve 1 yıl sonrasında paketler normal fiyattan yenilenecek. Bu durumda birde hosting firması olmak gerekli. Bu prosedürler ve yasal sorumluluklarla hosting firmasının ilgilenmesi gerektiği için bir firmadan indirimli olarak almak daha mantıklı geliyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:24:31 -->-> Daha önceki mesaj 23:23:21 --

WPHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen farklı lokasyonlarda farklı IP adreslerine ihtiyaç var. Dolayısı ile böyle bir talep oluşturmuş arkadaş. Teklifimizi ileteceğiz.
Aynı sunucuda olması sorun olmaz ve ip adresleri.
Teklifinizi inceleyeceğim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:24:31 --

alanadi_destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşılıklı sözleşme yaparız ,

Belirtilecek Paketi X fiyattan sağlarız (İndirimli olarak) , 1 yıl sonunda taahhüt ettiğiniz rakamlara ulaşmaz ise indirim yapılan tutarı ödemekle yükümlü olursunuz.

Kabul ediyorsanız , destek@alanadi.com.tr ye mail atınız. Sonrasında sözleşmemizi hazırlayıp , Gerekli buluşmayı gerçekleştiririz.

Saygılar
Ücretsiz hosting ve domain kendi müşterilerime benim tarafımdan ücretsiz olarak verilecektir.
Sağlamış olduğum hizmet bir eğitim kitabıdır ve bu eğitim kitabının yanında ücretsiz olarak hosting ve domain vereceğim. Kitabım 80.000'e yakın satış ortağı bulunan bir platformda satılacaktır. 50.000'den azda olabilir 50.000'den fazlada olabilir bunun garantisini veremem. İki tarafında madur olmayacağı bir fiyat tekili daha cazip olur.