Kiriklari daha az degil daha fazla para ediyor...
Ben ps4 alip kardeslik sistemiyle oyunlari almanizi tavsiye ederim. Bu sayede aldiginiz oyun iki ps4te de sorunsuz ve cdsiz oynanabiliyor.
tamam siz haklısınız der ben bildiğimi savunurum. mantıklı düşünün
eğer bir cihaza orjinal oyun alarak oynanıyorsa o cihaz değerlidir. nedeni online oynayabilmenizdir. eğer gidipte cihazı kırdıgınızda o cihazı daha fazla para eder diyorsanız bilemem artık nasıl düşüncenizin oldugunu. her neyse gittik cihazı kırdırdık alabildiğince oyunu yükledik he o da yetmedi harddiskte taktık anasını satayım, oyunları zaten " SATIN ALMIYORSUN " çekiyorsun ps3 torrentini yüklüyorsun harddiske sen sağ ben selamet..
ee nerde kaldı mantık?
orjinal cihaz her zaman 1 adım öndedir, nedeni ise online oynatabilmesidir ve fiyatları 500-650tl olması normaldir.
kırık cihaz online oynatamaz. single player. harddisk boyutu yettiği kadar alabildiğince korsan oyunu yükle oyna eee? nerde kaldı la bunun avantajı?
eğer az araştırabilseydiniz fiyatları görürdünüz.
hem online oyun oynayamıcam hemde 500-600tl piyasası olacak bide para vericem? ilginç..
eğer orjinal oyun aldığımda online oynatabiliyorsa işte o 500-600tl para değer..
öbür türlü kırık cihaz 500-600 etmez.. o fiyata satanda artık " ben şunu bu kadara almıştım aha bu kadarda indrim yaparım daha da ucuza vermem " diye tiplerdir..
neyse uzatmayım..
hocam bilipte mi yazıyorsun bilmeden mi yazıyorsun anlamadım valla. benim ps3 salonum var ben bulamıyorum o fiyatlara. 300 400 arası orjinalleri 600 800 arasıda kırıkları buluyorum. kırık daha pahalı çünkü bütün oyunları kaçak yüklüyorsun. orjinal ise tek tek cd almak gerekiyor. yanlışın var bence.
ne zaman bi konu olsa herkesin o konu ile ilgili salonu oluyor..
neyse sizede aynısını yazıyorum yukardaki alıntıya verdiğim cevap sizin içinde geçerli..