Vallahi güzel düşünce tebrik ederim. Şu anda kullandığım bir temada css kaynaklı kayma problemi yaşıyorum ve kendim çözeceğim. Bunun için child tema oluşturmam ve o temada sıkıntı yaratan css bölümünü editlemem gerekiyor. Biraz karışık zorlanacağım, keşke css bilseydim dedim. Bu tür teknik konular gün geliyor can sıkıcı oluyor ve keşke bilseydim diyorsunuz. O yüden katılmayı düşünenler, fazla düşünmesinler.
Ben katılmayacağım çünkü benim acilen sorunu çözmem gerekiyor, muhtemelen çözene kadar da temel seviyenin üzerinde CSS öğrenmiş olacağım.
Grup içinde olacak bir diğer ders biçimi ise örnek veriyorum.
Bana bir sitedeki kısımı ekran görüntüsü atacak arkadaşlar ve bu nasıl oluyor diyecek onun için bilgilendirme yapacağım.
Güzel düşünceniz ve yazınız için teşekkür ederim.
Html bilgim bile yok. Olur mu dersiniz?
Eğer gerçek anlamda css öğrenme istiyor iseniz bu heves değil istek ve yıllardır olmadı ise öğrenirsiniz hocam.
Çünkü normalde gitar eğitimide veriyorum.Benden asla olmaz diyen arkadaşlar bile bu dediğiniz gibi düşününce olmaması için neden yok diyorlar.
Genelde hep eğitim videoları var bu konularda ancak insanın hiç izleyesi gelmiyor çünkü yapımız gereği hemen birşeyler yapmak istiyoruz.
Vereceğim eğitimlerde ise sizlere birşeyler yaptıracağım sizlerde sürekli yapacaksınız ve yapabiliyor hissi oluşacak kendinizde.